Pages

Monday, July 31, 2017

High Heels Zalora

Salam dan Hai uolss.. lama Wanie tak update weh..huhu.. sejak dah mula kerja ini memang sangat sibuk sampaikan nak keluar berjimba pun tak sempat..hahah..

Hari ini Wanie nak share sesuatu yang surely dan pastilah gadis-gadis di luar sana memang suka sangat kan..haa.. apa tu? tengok tajuk pun mesti dah tahu kan..hehe. Tadi Wanie saje-saje buka laman web Zalora nak tengok High Heels ..sekali..omakk..cantik gilouss uolss..

Tengok design kasut ini, memang cantik wehh..dengan bercorak macam itu menampakkan ia tampak lebih eksklusif..sesuai sangat buat hantaran atau nak pakai masa majlis kahwin kan. Nak pakai untuk photo shoot pun tak ada masalah taw..memang sesuai dan cantik sangat.


Meh sini, Wanie belanja lagi..belanja cuci mata uolss jelah..huhu



Bagi yang tak suka High Heels jenis terbuka macam ini, boleh tengok yang jenis bawah ini




Cantik kan..design High Heels yang eksklusif dan rapi ini akan membuatkan si pemakai tampil berbeza dan selesa kan.. 

"Wanie..iollss tak suka lah pakai High heels tumit nipis-nipis ini".. iolss takut patah..haha..

Okay ladies, jangan risau.. selain daripada High Heels di atas ini. Zalora juga ada jual High Heels yang bertumit luas taw.. 




Haaa.. amacam? cantik tak? seksi tak uolsss..bergaya lagi taw.. tak perlu dah nak belanja yang besar untuk dapatkan High Heels yang cantik-cantik dan comel macam ini.

Dapatkan sekarang disini:

Post a Comment