Pages

Sunday, December 20, 2015

Dinner di Sushi King, KB Mall Kelantan

Dinner di Sushi King, KB Mall Kelantan | Assalamualaikum bloggers.. tengah hari semalam Wanie teman kawan pergi beli tiket bas.. lepas pada tu katanya tekak teringin nak makan udon.. pada mulanya kami mahu pergi ke Myeondong Street Cafe tetapi kami kurang bernasib baik sebab restoren itu tutup.. at the last kami terus park kereta..masuk kb dan terus ke Sushi King.. rambang gler mata tengok sushi dan menu2 nya di situ..aumm.. hahah.. 

Kedai ini terletak di bahagian department yg menjual gadget dalam KB Mall.. if xsalah di tingkat 3 :)


Ketiga2 pakat dok order menu yang sama iaitu Black Pepper Udon sebab dah 2/3 bulan lepas asik dok sebut udon udon udon kat dalam bilik..selagi x dapat tu lah asyik dok sebut2.. hahah..

 





Black pepper udon : RM11.55
Orange yogurt: RM5.19
Sushi : Price depends on the each type. Starting price RM2.12 for 1plate


Post a Comment